staehr.dk

© 2012 DNRmedia.dk send en mail

2006 Exit trekkies.dk

På et tidspunkt blev der for mange problemer - og medlemstallet faldt alt for meget. Interessen var blevet mindre for Star Trek. Der er sikkert mange gode grunde til det skete - men nogle af grundene er nok at foreningen faktisk havde opnået hvad den ville og der var kommet meget andet science fiction på tv. Og Star Trek universet var blevet dårligt behandlet af Paramount (selskabet bag).

Internette var også blevet en faktor - man kunne nu hente afsnit når de var sendt i USA og derfor var der mindre grund til at komme til medlemmøderne... Alt i alt - medlemstallet faldt. Samtidig gik redaktøren af medlemsbladet Subspace og gruppen der vedligeholdte hjemmesiden havde ikke tid mere.

Samtidig var bestyrelsen kørt træt - det var stort set kun selvsamme bestyrelse der lavede noget i foreningen og det holdt ikke. Derfor foreslog bestyrelsen at man lukkede trekkies.dk og holdt en kæmpe fest for at fejre at det var gået så godt i 10 år og vi havde sikret at Star Trek var blevet kendt i hele Danmark. I samme forbindelse kunne man så starte en ny forening, der handlede bredt om science fiction på tv og i film.

Med dette forslag blev der holdt en ekstraoridinær generalforsamling - og ganske som forventede var der ikke flertal for denne løsning. De få medlemmer der var mødt frem, ville drive foreningen videre. Men den gamle bestyrelse fik sagt farvel og har lagt foreningen bag os.

Tak for tiden der gik!